Hoppträning och ridhus!


Fia får mycket komplimanger om hennes ögon att dem ser så snälla ut, och visst är hon snäll men samtidigt ett riktigt bitchigt sto.. haha!! Men hon har en personlighet utav guld som jag verkligen gillar.

Förra veckan var vi i ridhuset torsdag och fredag, vi red dressyr i cirka 1 timme båda dagarna och hon gick väldigt fint. Hon bär sig jättebra i höger varv men är fortfarande inte lika mjuk i galoppen i vänster varv men det släpper lite på slutet efter varje träning. Så vi får fortsätta jobba på det helt enkelt. Båda dagarna går hon in i transporten utan problem både dit och hem, väldigt skönt.

På söndagen väntades hoppträning för Ragna igen och jag gillar verkligen henne, Fia går såååå otroligt bra denna träning och är trevlig i munnen. Hon bjuder fint på varje hinder och blir hetare ju längre in i träningen vi kommer. På slutet hoppar vi en bana med stutts stutts, 3 galoppsprång två bommar efter varandra och direkt en oxer, sedan snäv sväng ett rättuppstående på diagonalen, sedan sväng och en kombination med rättuppstående. Banan låg med hinder på både 90 och 1 meter, passade oss perfekt då det var galoppombyten och mkt svängar. Hon får 5 stjärnor av 5 möjiga, jätte duktig. Däremot var hon inte lika rolig att lasta i söndags då hon fick för sig att hon absolut inte ville gå in i transporten, testing testing på ny ägare. Tog cirka 5 min sen så gick det bra, säger bara tjejer :0)

Idag blir det en lugn dag för Fia, då hon gick ganska hårt i söndags. Blir en liten runda i sommarhagen eller strandis, vi får se helt enkelt.

Nu ska jag jobba! 
Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0