Update!

Hej på er!

Mycket, mycket, mycket!!!
Så kan man utrycka det, har haft sjukt mycket med jobbet och massa andra saker som hänt i livet just nu.
Men jag ska uppdatera mig lite nu på bloggen tänkte jag :-)

Fia har blivit super fin i kroppen, min lilla pärla- hon är i riktigt bra form nu och har alla muskler på rätt ställe. Vi har jobbat hårt och det har visat resultat. Jag skulle också behöva någon som puschar på mig med träningen lite, hmm... Fia och jag skulle behöva lite ombytta roller nu :-)
Vi har hopptränat för Uffe, det gick jättebra förutom att hon surade lite och stannade på några hinder, men Uffe fick ta fram långpiskan 3 ggr och säga åt henne, tydligen hjälpte inte mitt spö i handen.. Haha!!
Men hon var jätte duktig!

Vi tränade hoppning på volten i förrgår och jag bytte bett på henne för att se hur hon är att hoppa med bara 3-delat bett, det har känts som hon har försökt fly lite från det bettet hon haft nu, blivit lite stark och dragit i munnen. Så jag testade bara det 3-delade, och hon hoppade jättebra på det, bjöd super fint på hinder och hoppade allt utan problem.. Duktiga tjej! Hon kom lite fel några ggr men hoppade ändå. Så ja nästa träning blir det med 3-delat för att se hur det funkar en hel träning...... Jag lovar jag ska försöka uppdatera er snart igen. 

Första tävlingen blir 3 maj i Uppsala :-) Längtar redan!

Kram så länge!

Pussar på min fina tjej!

Nu har äntligen våren kommit och jag och Fia umgås helatiden, vi tar långa ridturer i skogen och bara galopperar. Hon är hur pigg som helst och vill bara springa av sig. Eftersom tävlingarna närmar sig så måste hon få något annat att tänka på emellanåt för att prestera som bäst när det gäller :-)
Första tävlingen blir troligtvis den 25 april på Sandö, Div 2 och lag tävling!
Min medryttare är jätte duktig och hon rider Fia jättebra, känns tryggt att hon tar hand om henne när jag inte kan. 

Jag ska vaccinera Fia snart, så de blir en tripp till Rosa Villan och veterinären i veckan eller i nästa.

Vi hörs när det händer nått!

Kram

RSS 2.0